Κουζίνα σε καφέ απόχρωση

Κουζίνα σε καφέ απόχρωση: Ζεστή και λειτουργική
Αυτή η κουζίνα με το σύστημα gola, για minimal ύφος χωρίς χερούλια σε καφέ απόχρωση, συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα. Το ζεστό καφέ χρώμα δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ τα πολλαπλά λειτουργικά στοιχεία την καθιστούν ιδανική για κάθε νοικοκυριό.

Το πάσο που διαθέτει προσφέρει επιπλέον χώρο εργασίας και λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμεύσει και ως τραπεζαρία.
Πλήθος αποθηκευτικών χώρων και συρταριών για εύκολη και οργανωμένη αποθήκευση των σκευών και των τροφίμων. Ο φούρνος είναι τοποθετημένος σε στήλη, σε ύψος που επιτρέπει εύκολη και άνετη πρόσβαση.
Επιπλέον, εκτός από τα κλασικά συρτάρια, η κουζίνα διαθέτει και δύο μεγάλα συρτάρια (βαγονέτα) για έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από λευκή μελαμίνη στο εσωτερικό και από MDF επενδυμένο εξωτερικά, ενώ οι μηχανισμοί είναι soft close για απαλό και αθόρυβο κλείσιμο.
Συνολικά, η κουζίνα σε καφέ απόχρωση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ζεστό, λειτουργικό και κομψό χώρο για να μαγειρεύουν και να απολαμβάνουν τα γεύματά τους.