Βιβλιοθήκη Cozy nook

Γωνιακή βιβλιοθήκη σπιτιού μαζί με γραφείο.

Φανταστείτε μια γωνιά του σπιτιού σας να μεταμορφώνεται σε ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο με μια  βιβλιοθήκη γραφείου σε ζεστό πράσινο χρώμα. Η επιφάνεια του γραφείου, σε στυλ ξύλου, έρχεται να δημιουργήσει μια κομψή αντίθεση, προσθέτοντας μια πινελιά φυσικότητας στο χώρο.

Παράλληλα η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη ,προσφέρει  αφθονία αποθηκευτικών χώρων σε ντουλάπια συρτάρια και ράφια.

Το έπιπλο που περιγράφεται αποτελείται από τα εξής υλικά:

Σκελετός και πόδια γραφείου μεταλλικά, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή προσφέρει αντοχή στη φθορά και τη σκουριά, ενώ παράλληλα δίνει ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.
Η επιφάνεια γραφείου είναι μελαμίνη σε απομίμηση ξύλου. Η μελαμίνη είναι ένα δημοφιλές υλικό για έπιπλα γραφείου, καθώς είναι ανθεκτική, και διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
Ο κορμός είναι από γυμνό MDF βαμμένο λάκα. Το MDF (Medium Density Fibreboard) είναι ένα υλικό που κατασκευάζεται από ίνες ξύλου και χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή επίπλων.
Τέλος οι πόρτες των ντουλαπιών και, οι μετόπες των συρταριών, διαθέτουν σκαφτή χειρολαβή σε ενιαία γραμμή, η οποία προσφέρει μια κομψή, και μοντέρνα εμφάνιση, καθώς και μηχανισμούς soft close για ομαλό και αθόρυβο κλείσιμο.
Συνολικά, το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από υλικά καλής ποιότητας και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Dsigned by Αλεξία Κεχαγιά